Werkplaats

Ons team van technici en monteurs staan altijd klaar om de klant zijn of haar BMW of MINI te onderhouden en te repareren. Met diepgaande kennis van de merken BMW en MINI kunnen zij zorgen voor betrouwbare en efficiënte service. Of het nu gaat om regulier onderhoud, het oplossen van complexe technische problemen of het uitvoeren van reparaties, zij streven ernaar om het voertuig terug in optimale staat te maken. Naast onderhoud en reparaties bieden zij ook aanvullende services, zoals bandenwissels, airconditioning service en APK-keuringen. Ze streven ernaar om een snelle en efficiënte service te bieden, zodat de klant weer snel de weg op kan.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de vacatures. 

AFTERSALES

Ons toegewijde team van aftersalesprofessionals helpt met alle vragen, verzoeken en eventuele problemen die de klant heeft tegen kunnen komen tijdens het bezitten van hun BMW of MINI. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties, garantieclaims of het verkrijgen van originele onderdelen, zij streven ernaar om de tevredenheid en het rijplezier van de klant te waarborgen. Ook zorgen ze ervoor dat de klant een zo soepel en efficiënt mogelijke aftersaleservaring geboden krijgt.  

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de vacatures. 

SCHADEHERSTEL

Ons gespecialiseerde team van schadehersteltechnici heeft uitgebreide ervaring en expertise in het herstellen van voertuigschade. Of het nu gaat om kleine deuken en krassen of grotere schade na een ongeval, wij zetten ons in om elke BMW of MINI weer in de originele staat te brengen. Naast het herstellen van de schade aan de voertuigen, zorgen zij ook voor de afhandeling van alle administratieve aspecten, zoals het indienen van verzekeringsclaims en het regelen van vervangend vervoer. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de vacatures. 

mAGAZIJN & logistiek

Ons ervaren team van magazijnmedewerkers en logistiek specialisten zorgt ervoor dat het juiste onderdeel of accessoire op het juiste moment op de juiste plaats is. Ze werken nauw samen met onze dealers en leveranciers om een soepele logistieke keten te waarborgen en ervoor te zorgen dat onze klanten snel en betrouwbaar worden bediend. In ons goed georganiseerde magazijn houden ze een uitgebreide voorraad aan originele BMW- en MINI-onderdelen en accessoires.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de vacatures. 

SALES

Het gepassioneerde salesteam is toegewijd aan het begrijpen van de wensen en behoeften van de klant. Met diepgaande kennis van de BMW en MINI modellen, kunnen zij de klant adviseren over de beste opties die passen bij hun rijstijl, budget en voorkeuren. Of de klant nu op zoek is naar een nieuwe BMW of MINI, een proefrit wilt maken of vragen heeft over financieringsmogelijkheden, ons sales team staat altijd voor de klant klaar. Ze streven ernaar om de koopervaring plezierig te maken, met een focus op persoonlijke en transparante communicatie.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de vacatures.

MARKETING

Ons marketingteam is gepassioneerd, creatief en gedreven om de merken BMW en MINI naar nieuwe hoogten te tillen. Doormiddel van hun creatieve brein ontwikkelen ze innovatieve en effectieve marketingcampagnes. Of het nu gaat om het organiseren van evenementen, het ontwerpen van aantrekkelijke advertenties of het beheren van onze webpagina's, ze streven ernaar om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en behoeften van onze (potentiële) klanten.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de vacatures. 

Hr

Ons HR-team creëert een positieve werkomgeving waarin medewerkers hun volledige potentieel kunnen bereiken. Het HR team beheert het wervingsproces en voeren sollicitatiegesprekken. Daarnaast richten ze zich op de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van trainingen, opleidingen en loopbaanbegeleiding. Ze streven ernaar om een stimulerende omgeving te creëren waarin medewerkers kunnen groeien, hun vaardigheden kunnen verbeteren en nieuwe uitdagingen kunnen aangaan.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de vacatures. 

Finance

Ons finance-team is verantwoordelijk voor het beheer van alle financiële aspecten binnen Pala Group. Van budgettering en forecasting tot het stroomlijnen van financiële processen, zij zorgen ervoor dat onze financiële activiteiten efficiënt en accuraat worden uitgevoerd. Ze analyseren gegevens, stellen financiële rapportages op en verstrekken inzichten die het management helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Daarnaast zorgen ze voor een nauwkeurige verwerking van financiële transacties, inclusief facturatie, betalingen en boekhoudkundige taken.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de vacatures. 

ICT

Met expertise in verschillende IT-disciplines, werkt het ICT-team nauw samen met alle afdelingen van Pala Group om innovatieve en betrouwbare IT-oplossingen te bieden. Of het nu gaat om netwerkbeheer, systeemoptimalisatie, softwareontwikkeling of gegevensbeveiliging, ze streven ernaar om de ICT-omgeving van Pala Group soepel te laten functioneren. Team ICT is altijd op zoek naar manieren om efficiëntie te verbeteren, processen te stroomlijnen en te zorgen voor een naadloze gebruikerservaring. 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de vacatures. 

sTAGE

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats waar je jouw vaardigheden en kennis kunt ontwikkelen binnen de automotive sector? Dan ben je bij Pala Group aan het juiste adres!

Als stagiair bij Pala Group krijg je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een dynamische en professionele omgeving. Of je nu geïnteresseerd bent in marketing, ICT, HR, finance, de werkplaats, aftersales, schadeherstel, het magazijn of logistiek, we bieden diverse stageplekken aan waar je kunt leren en groeien.

Tijdens je stage word je begeleid door ervaren professionals die je ondersteunen bij het opdoen van nieuwe vaardigheden en kennis binnen jouw vakgebied. Je krijgt de kans om mee te werken aan interessante projecten en taken die aansluiten bij jouw studieachtergrond en carrière doelen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de beschikbare stageplaatsen. 

Top