Werken bij Story nijmegen. 

“Wij zijn een team waar wij trots op zijn.” 

De mooiste showroom, het mooiste merk én de gezelligste sfeer van de regio. 

Normaliter zou je hier een prachtig marketingverhaal kunnen lezen over hoe groot onze showroom is, hoe mooi onze BMW en MINI producten zijn en hoe ontzettend fijn onze collega’s werken. Dat gaan we deze keer niet doen. De afgelopen periode hebben we onze mensen gevraagd waarom zij überhaupt bij Story Nijmegen werken. Dit waren hun reacties op die vraag:

“Veel vrijheden en je eigen tijd indelen. Zelf je verantwoordelijkheden pakken en flexibiliteit maken het werk leuk.”

“Teamwork, hecht maar hard team, samen hollen samen lachen.”

“Producten, altijd de nieuwste en meest luxe premium producten om mee te werken en in te rijden, geven een extra boost aan je werkzaamheden.”

“Leuke collega's. Goeie werksfeer. Goed salaris. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Mooi merk.”

“Wat ik zelf heel belangrijk vind, is dat er een beetje gezelligheid is, dat ik een prima salaris krijg en dat we een mooie werkplaats hebben waar we aan de mooiste auto's kunnen werken. Voor de rest is het gewoon fantastisch hoeveel taart, friet en broodjes er voor ons worden geregeld.”

Al zouden we nog veel meer ingezonden reacties kunnen plaatsen, krijg je zo hopelijk al een eerste indruk van ons bedrijf. Wil je meer weten? Of wil je ervaren of bovenstaande ook voor jou zou gelden? Wacht niet langer, kijk eens naar onze vacatures en kom vooral eens bij ons op de koffie. Je bent van harte uitgenodigd.

Feitjes op een rij.

  • Aantal medewerkers: 35 medewerkers.
  • Particulier verkochte auto’s per jaar: gem. 950 – 1000 per jaar
  • Aantal werkplaatsbruggen: 11 bruggen
  • Specialismes: BMW, MINI

Top