Werken bij De Maassche Echt. 

“De sportiefste dealer van Nederland.” 

Welkom in Echt. Welcome to M-Town. 

Sinds het ontstaan van De Maassche Echt bouwen wij aan onze goede naam als BMW-dealer, met een extra accent op passie en sportiviteit. Niet alleen kunnen mensen bij ons terecht voor een BMW of BMWi, wij zijn óók gespecialiseerd BMW M en officieel Motorsport dealer. Zodra je bij ons binnenstapt, zie je al dat tenminste 40% van de showroom is gevuld met de mooiste M-modellen. Vanuit heel het land komen klanten naar Echt om hier hun jongens- of meisjesdroom waar te maken door het samenstellen van hun ideale BMW.

Als officieel Motorsport dealer leveren we auto’s voor op het circuit. Daarnaast zijn we Nederlands importeur van AC Schnitzer, waarmee we de overtreffende trap voor BMW M liefhebbers kunnen bieden. Echter, of je nu kiest voor je allereerste BMW die al wat kilometers op de teller heeft staan, of gaat voor het meest sportieve dat onze merken te bieden hebben, iedere klant en ieder contact is even belangrijk.

Ben jij net zo’n gepassioneerde autogek zoals wij? Hou jij van innovatie én een ronkend motorgeluid tegelijkertijd? Kom dan vooral eens kennismaken bij De Maassche in Echt.

Feitjes op een rij.

  • Aantal medewerkers: 35 medewerkers.
  • Particulier verkochte auto’s per jaar: gem. 500 per jaar
  • Aantal werkplaatsbruggen: 9 bruggen
  • Specialismes: BMW, BMW M, BMW Motorsport, AC Schnitzer, MINI Specialist.
  • Bijzonderheden: de meest sportieve dealer van Nederland.

Top